





9th Annual General Meeting Wednesday, September 14, 2022 6:00 p.m. – 7:30 p.m. EST Hybrid: 1450 rue Guy and Zoom Meeting MB room AB Reception MB room F

AGENDA

6:00 p.m. (5 minutes)	1. Call to order (Linda Donnini)
6:05 p.m. (5 minutes)	2. Welcome and report by the President, CUAA (Linda Donnini)
6:10 p.m. (5 minutes)	3. Report from the CUAA Board of Governors representative (Kim Fuller)
6:15 p.m. (5 minutes)	4. Notice of meeting and quorum (Linda Donnini)
6:20 p.m. (5 minutes)	 Availability of the minutes from the 2021 Annual General Meeting (Linda Donnini)
6:25 p.m. (5 minutes)	6. Report by the Treasurer, CUAA financial statements for the fiscal year ended April 30, 2022 (Hanna Vineberg)
6:30 p.m. (5 minutes)	7. Appointment of accountant for the 2022-2023 fiscal year (Linda Donnini)
6:35 p.m. (5 minutes)	8. Report from the Nominating Committee and election of incoming directors and directors standing for re-election for 2022-2024 (Alexandre Davidson)
6:40 p.m. (5 minutes)	9. Welcome by the Vice-President, Advancement (Paul Chesser)
6:45 p.m. (5 minutes)	10. Report by the Senior Director, Alumni Relations (Leisha LeCouvie)
6:50 p.m. (5 minutes)	11. Report on Engagement Goals (Temi Akin-Aina)
6:55 p.m. (5 minutes)	12. Closing remarks and adjournment of meeting (Linda Donnini)
7:00 p.m. (30 minutes)	13. Q&A (Linda Donnini)